Monday, June 07, 2010

e-VACANTA! Scoala de vara IP Workshop

Va invitam la Scoala de vara IP Workshop consultand anuntul:

Avem deosebita placere de a va invita la a IV-a editie a Scolii de vara IP Workshop. Anul acesta, ne-am mutat la munte, pe valea Oltului. Asadar, va asteptam in perioada 30 iulie - 12 august la Grupul Scolar Economic din statiunea Calimanesti, judetul Valcea.
Pentru a participa la scoala de vara, va trebui sa va inscrieti la unul din urmatoarele cursuri:
• Fotografie
• Grafica si Design
• Retele de calculatoare
• Programare pentru Android si Blackberry
• Robotica
Cazarea si masa vor fi asigurate de catre gazda noastra, Grupul Scolar Economic din Calimanesti. Conditiile de cazare sunt bune, camere de doua sau patru paturi cu baie la camera. Vom reveni cu fotografii cat de repede.

Costurile participarii incep de la 500 de lei pentru elevi si studenti si 100 de lei pentru profesorii insotitori. Acestea includ cazarea, masa si excursiile.

Mai multe informatii despre program, modalitati de inscriere, costuri, oportunitati de dezvoltare personala gasiti pe site-ul evenimentului:
http://calimanesti.ipworkshop.ro/

Va asteptam cu drag,

Echipa de organizare
Alexandru RADOVICI
Universitatea "Politehnica" din Bucuresti
e-mail: alex@ipworkshop.ro
telefon: 0742061223

9 comments:

Anonymous said...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Cum se fac banii said...

Ar fi o chestie tare sa se faca evenimente din astea ceva des, dar na nu suntem noi cu managementu nu?

bebe said...

Am fost , mi-a placut sper sa merg si la anu! :D

tv on web said...

NU cred!

Strategy Game Guides said...

Sincer a fist o chestie destul de tare, sper sa se mai organizeze evenimente de genu, chiar ai multe de invatat din niste lucruri aparent banale!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

I'm really enjoying the design and layout of your site. It's a very easy on the eyes
which makes it much more pleasant for me to come here and visit more
often. Did you hire out a developer to create your theme?
Outstanding work!

My web page :: http://senegalhit.com

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.