Saturday, November 11, 2006

TEMA

1. SPORTUL SI TELEVIZIUNEA (PÂNĂ LA VACANŢĂ) Sportul şi televiziunea sunt douăfenomene socialede masă care se alimentează reciproc. Nu întotdeauna ele au contribuit "prinexemplu de bună practică" la educarea cetăţenilor şi la corecta lor informare. Deoarece încă de la vârste fragede aceste două fenomene pot influența viața școlarului, consider că este oproblemă de interespentru voi, motiv pentru care vă invit să conturați problema printr-un articol pe blog-ul propriu  astfel:
  1. daţi-i un nume acţiunii ;
  2. alcătuiți în paralel sau scurtă prezentare a SCOP ULUI pe care-l are fiecare dintre cele două activități în viața socială (scoala este o instituție a organizarii sociale);
  3. prezentati OBIECTIVE LE pe care credeți că le au
  4. prezentaţi METODE LE de lucru în atingerea scopurilor şi comentaţi-le;
  5. prezentaţi EFECTE LE scontate (REZULTATELE preconizate) şi comentaţi-le ;
  6. PROPUNERI de îmbunătățire a activităților dacă ea nu este prea bună prin efectele produse;
  7. precizați-vă permanent locul vostru (poziția voastră) în toată această abordare.
(DUPĂ VACANȚĂ) 2. Presupunând că vi s-ar acorda un credit , alcătuiți un proiect de îmbunătățire a activităților sportive în rândul elevilor din școala voastră parcurgând etapele:
  1. Alegeti titlul proiect;
  2. Obiective generale ce și le propune;
  3. Obiectiv specific;
  4. Lista grupurilor țintă și numărul estimat de beneficiari direcții și indirecte pe care-i sunt în vedere;
  5. Resurse materiale, umane și de timp necesare;
  6. Activități principale;
  7. Realizarea campaniei de sensibilizare și informare a opiniei publice;
  8. Desfăşurarea propriuzisă;
  9. Evaluaţi costurile la care s-ar ridica desfăşurarea activităţilor propuse;
  10. Concluzii, discuţii.
3. Aveți adresele web ale urmatoarelor servere dedicate gazduirii albumelor foto digitale: http://www.fotothing.com http://flickr.com http://ringo.com http://fotoshop.com/main.php http: //www.dropshots.com http://www.webshots.com Aveți adresele web ale urmatoarelor servere dedicate gazduirii albumelor foto trimise de pe telefoanele mobile: http://www.busythumbs.com/ http://phlog.net Aveți adresele web ale urmatoarelor servere dedicate gazduirii filmelor: http://www.youtube.com http://grouper.com/video/ http://www.edutopia.org/products/int.php Alcatuiti un album pe oricare din serverele dedicate artei fotografice și organizați-l în așa fel încât să aibă impactul vizionării lui să fie cel dorit. Exemplu: Realizați un comentariu pe blogul vostru pe baza acestui exemplu.

No comments: