Sunday, March 25, 2007

Link-uri foarte utile

British Council - Romania
Site-ul British Council Romania te ajuta sa fii in top! Poti sa afli detalii despre examenele de limba engleza, despre burse si posibilitati de studiu in Marea Britanie. (Manuela Zanescu)
Centrul de Informare ONU
Centrul de Informare ONU pentru Romania se subordoneaza direct Departamentului pentru Informare Publica al Secretariatului ONU si are rolul de a furniza comunitatilor locale si nationale informatii la zi referitoare la activitatile ONU.
Biblioteca Centrala Universitara Iasi
BCU-Iasi Misiunea ei, achizitionarea, organizarea si asigurarea accesului la o mare varietate de informatii, materiale si servicii care sa contribuie la satisfacerea nevoilor intelectuale de informare, de cercetare ale întregului segment de piata.
Biblioteca G.D.S
Biblioteca GDS este o biblioteca, cu un fond de carte de aproximativ 3000 de carti din urmatoarele domenii : politica, economie, finante, istorie, sociologie, filosofie, drept, religie, literatura, aparute intre anii 1980 si 1990.
Biblioteca Universitatii "Lucian Blaga" Sibiu
Biblioteca Universitara deserveste utilizatorii în scopul studiului, cercetarii, informarii si documentarii.
Biblioteca Judeteana "Petre Dulfu" Baia Mare
Biblioteca Judeteana "Petre Dulfu" Baia Mare serveste interesele de informare, studiu, educatie, lectura si recreere ale utilizatorilor din municipiul Baia Mare si judetul Maramures.
Biblioteca Centrala a Universitatii Politehnica Timisoara
Biblioteca, prin mijloace specifice moderne, ofera acces utilizatorilor la resursele si serviciile documentare necesare procesului de invatamant si cercetare.
Biblioteca Centrala A.S.E
Biblioteca Centrala A.S.E are o colectie deosebita de baze de date cu publicatii economice digitalizate si alte resurse interne.
Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti
B.C.U. este centrul coordonator al retelei de biblioteci de facultate a Universitatii din Bucuresti.
Biblioteca Nationala a Romaniei
BIBLIOTECA Biblioteca Nationala a Romaniei administreaza patrimoniul cultural national de publicatii (carti, periodice), manuscrise, carte veche, incunabule, harti, fotografii, materiale audio-vizuale si documente electronice.
Biblioteca Academiei Romane
Biblioteca Academiei Romane a avut dintru inceput misiunea de a aduna si conserva in colectiile sale fondul national de manuscrise si tiparituri, ilustrand istoria si cultura romaneasca, precum si istoria si civilizatia universala.
Scriptorium
Scriptorium este un proiect deschis de biblioteca digitala. Scriptorium este construit aproape în totalitate cu ajutorul tehnologiilor opensource.
Delegatia Comisiei Europene in Romania
Delegatia Comisiei Europene in Romania este reprezentanta diplomatica a Comisiei Europene in Romania.
ANBPR
ANBPR - Misiunea sa principala este promovarea serviciilor specifice de biblioteca si a celor de informare, prin cresterea calitatii acestora si asigurarea accesului public la informatie.
CIMEC
Institutul de memorie culturala colecteaza, difuzeaza informatii privind patrimoniul cultural mobil si imobil, repertoriul teatral, institutiile culturale, ca si persoane, referinte bibliografice si activitati din domeniul culturii.
ABIR
ASOCIATIE ABIR este organizatia profesionala si stiintifica a bibliotecarilor din bibliotecile de invatamant din Romania.

No comments: